Blacksmith Blues

Sommarpresent till morsan

by on Jul.10, 2014, under 2014, Life

Funderar på att köpa någon fin möbel (tänk fåtölj) i present till min mor, som fyller år om drygt två veckor. Hon uppskattar vackra möbler, men har inte  orken att byta ut det befintliga sortimentet – så att säga. Vill hitta något som ger hållbara lösningar och som ger lång garanti – vilket jag misstänker att det är många som vill ha.

Man vill att ens hem ska vara lite mer exklusiv än byggsatser som finns att köpa och göra själv. Man kan satsa på att köpa inredning och belysning hos välkända designers om man tycker att man vill ge sitt hem ett lyft. Gjorde lite efterforskningar på nätet och hittade en mängd bra designers så som Vitra, Fritz Hansen och Klong. De har alla bra kvalitet på sina möbler  - och det är värt att satsa på bra designer som håller hög standard.

Möbler är till för att sittas på och därmed bör man därför satsa på sådana som är hållbara. De ska gärna finnas med i ditt hem för lång tid framöver. Om man satsar på exklusiva möbler så är det en hållbar investering. Det ser man på några av päronens möbler – helt outslitbara. Jag är själv inte så bra på detta – så sökte upp inredning Stockholm och fann en butik som verkar bra.

Lampor och belysning är ett måste när man inreder. Det finns bra designers som har tidlös design, så som Flos och Foscarini. Tänk på hur belysningen bäst placeras för att lyfta fram det bästa ur hemmet. Det finns många bra tips på hur man bäst placerar sina ljuskällor och även vad för slags ljus man bör satsa på. Läs mer om det här!

Bonus:

:)


Leave a Reply

Kategorier

Om mig

Sång- och dansman med rötter från Dalarna. Farsan var smed, och det blev jag också. Nu hobby-jobbar jag dock som kringresande livemusiker och även med en utbildningar inom kommunikation och events. Mer om mig