Blacksmith Blues

Rätt webb till din verksamhet

by on Jul.25, 2014, under Musik

Goda erfarenheter

Riktiga klubbar & musikarenor har bra webbsidor som hålls fräscha dag in och dag ut. När jag turnerade sist så berättade många arrangörer att webben blivit deras viktigaste kanal. Därför är just hemsidan viktig, så här kommer en snabb översikt.

 

Rätt verktyg för webbpublicering

När det gäller webbpublicering så måste man hitta precis rätt program för att hålla kostnaderna nere samtidigt som man har tillgång till kraftfulla verktyg. Att ha en väl fungerande webbsida som presenterar företaget och dess produkter eller tjänster på rätt sätt är idag ett måste. Webbpublicering är dock ett område som många företag upplever att stjäl mycket tid och resurser. Detta gäller särskilt för mindre företag som inte har möjlighet att göra stora investeringar. Idag finns det dock ett flertal praktiska alternativ på marknaden. SiteVision är ett så kallat CMS (Content Management System) som gör att man kan publicera innehåll på sin hemsida snabbt och enkelt. Det är ett webbpubliceringsverktyg som är lätt att använda samtidigt som man får tillgång till flera färdiga verktyg. När man har lärt sig det mycket enkla och användarvänliga gränssnittet så kan man när som helst uppdatera sin hemsida och hålla den aktuell. Man behöver aldrig bry sig om tekniken utan kan koncentrera sig på relevant webbpublicering.

 

Kan användas i webbläsaren

SiteVision kan användas direkt i webbläsaren med hjälp av de färdiga funktionerna och modulerna. Eftersom man hyr systemet slipper man investera i servrar och dyra licenser. Detta gör att man kan dra ner på sina IT-kostnader och låta sin nuvarande IT-personal arbeta med andra uppgifter. Genom att skaffa sig rätt verktyg för webbpublicering kan man bli mer effektiv när det gäller närvaron på internet och fördela sina personalresurser på ett bättre sätt. För firman är det smartast att kontakta en framgångsrik aktör som t.ex. Internet Border i Stockholm.

Bonus:


Leave a Reply

Kategorier

Om mig

Sång- och dansman med rötter från Dalarna. Farsan var smed, och det blev jag också. Nu hobby-jobbar jag dock som kringresande livemusiker och även med en utbildningar inom kommunikation och events. Mer om mig